Skarv tilbyder

SKARV TILBYDER


Skarv har et variende udbud af specialiteter og tilbud. Vi lægger vægt på at have noget til enhver smag kombineret med specialiteter, som ikke kan fås mange andre steder i Danmark. Herunder er en lille præsentation af vores udvalg.

FRI BAR 


FRI BAR på Skarv inkluderer cocktails, alm. spiritus, øl på flaske samt sodavand og energidrik.

FRI BAR gælder i tidsrummet 23.00 til 02.00 hver fredag og lørdag.  


199 kr

FÆRØSKE SPECIALITETER 

Som nogle af de få i Danmark importerer Skarv færøsk øl direkte fra det færøske bryggeri Føroya Bjór. 


Vi tilbyder den populære pilsner Veðrur, den vellidte Classic, den prisvindende Gull, den eftertragtede mørke øl Sluppöl og sidst men ikke mindst den kraftigt mørke Black Sheep brygget på malt og humle. 


Ydermere importerer vi færøsk spiritus, heriblandt den anerkendte vodka Eldvatn, som er lavet på single grain hvede og det rene færøske kildevand samt den karakteriske gin Baraldur, som er lavet på nøje udvalgte urter og vand fra en færøsk kilde.  

COCKTAILS & SHOTS

Vores cocktailkort er sammensat af velsmagende klassiskere som eksempelvis den populære Mojito, den forfriskende Dark 'n' Stormy og læskende Bramble samt vores signature cocktails som den tropiske Passion Delight, den sommerlige Berry Smash og vores helt egen lækre The Skarv Kick.


Shots er populære - også her på Skarv. Specielt vores egne shakede shots som eksempelvis The Northern Atlantic. Her kommer vi hele vejen rundt på den nordiske palatte med sød irish cream, syrlig havtorn og afrundet lakrids - en gennemført smagsoplevelse. 


Herudover serverer vi naturligvis et bredt udvalg af drinks.